Aanbod van vrijetijdsactiviteiten

Ludentia organiseert zelf activiteiten, sportevenementen, cursussen, reizen,...voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een beperking. Wij kunnen hiervoor rekenen op een grote groep enthousiaste vrijwilligers. De meeste van deze activiteiten gaan door in de regio's Schoten, Kalmthout, Brasschaat, Brecht, Schilde en Kapellen.

Groep kinderen op speeltuig dat over en weer schommelt

Ontdek hier ons aanbod:

Ludentia activiteiten

Heb je een passie voor zang en muziek? Ga je graag eens een dagje mee op uitstap naar een pretpark of dierentuin? Ludentia biedt jou een aanbod boordevol leuke activiteiten voor jong en oud!

Ontdek hier ons aanbod

Ludentia sport

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en hou je van bewegen? Maak kennis met onze sporten en kom een keertje proberen!

Ontdek hier ons aanbod

Ludentia reizen

Elk jaar geven onze vrijwilligers het beste van zichzelf om samen me jou een geweldige vakantie te beleven!

Ontdek hier ons aanbod

V-magazine

Ons nieuwe V-magazine voor oktober - december 2023 is uit! Hierin kan je alles lezen over ons aanbod van vrijetijdsactiviteiten voor volwassenen en ontdek je allerlei interessante nieuwtjes!

Heb je ons al laten weten of je het magazine digitaal of per post zou willen ontvangen? Zo niet, stuur ons gewoon een mailtje terug met daarin je keuze. Ben je verhuisd? Stuur ons zeker je nieuwe adres!

Het nieuwe V-magazine kan je hieronder downloaden.

V-Magazine

V-Magazine

J - Magazine

Wist je dat wij ook een J-magazine hebben? Hierin kom je alles te weten over ons aanbod van vrijtijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren.

Het nieuwe J-magazine september - december 2023 kan je hieronder downloaden.

J-Magazine

J-Magazine

Vrijwilliger worden?

Heb je interesse om als vrijwilliger één van onze activiteiten te organiseren of te ondersteunen?  Neem dan zeker contact met ons op!

Ben jij op zoek naar een fijne vrijetijdsinvulling?

Wat doe jij graag in je vrije tijd? Vul hier het formulier in en we nemen contact met je op om samen de mogelijkheden te bekijken.