zelfgemaakte keramiek

Dagondersteuning

We bieden heel wat verschillende vormen van dagondersteuning, zowel voor kinderen en jongeren als voor volwassenen.

Ben je op zoek naar dagondersteuning voor kindjes met een specifieke zorgnood? Of zoek je ondersteuning bij het uitbouwen van je eigen dagbesteding? Wat je vraag ook is, we werken graag samen een gepast traject op maat uit. Wij bieden zowel activiteiten aan in groep als individueel bij ons in één van onze centra voor dagondersteuning, of op locatie in jouw eigen woonomgeving. Ook vrijwilligerswerk of arbeidsmatige activiteiten in groepsverband behoren tot de mogelijkheden. 

Is het reguliere opleidingsaanbod niet meteen iets voor jou? Dan kom je ongetwijfeld in aanmerking om één van de opleidingen van ons leercentrum te volgen. Wij voorzien alle nodige begeleiding en ondersteuning door een team beroepsmensen en zorgbegeleiders. Het enige wat wij van jou verwachten is dat je barst van enthousiasme en motivatie.

Download hier onze flyer dagondersteuning volwassenen.

zelfgemaakte keramiek

Voor kinderen en jongeren

MFC - OC Nieuwe Vaart
Voelt het opvoeden steeds vaker aan als een zware opdracht? Samen bekijken we wat er moeilijk loopt en waar er extra zorg nodig is. Vanuit ons MFC bieden we begeleiding aan kinderen en gezinnen. Een team van geëngageerde mensen staat klaar om samen een gepast hulpverleningstraject uit te werken.
Dagopvang Meerminne
In dagopvang Meerminne kunnen kindjes van 0 tot en met 5 jaar terecht die extra zorgondersteuning nodig hebben. Er is sprake van een algemene ontwikkelingsachterstand of mentale beperking eventueel in combinatie met een autismespectrumstoornis of gedrags- en emotionele problemen.

Voor volwassenen

Meander
Onze zorgboerderij Meander is gelegen in Kapellen en biedt zinvolle dagbesteding voor mensen met een beperking.
Centra voor dagondersteuning
Kan je ondersteuning gebruiken bij het uitbouwen van je dagbesteding? We bieden zowel activiteiten aan in groep als individueel in één van onze centra voor dagondersteuning, of op locatie in jouw eigen woonomgeving
Pure Pauze
Pure Pauze is een inclusief eethuis in het centrum van Brasschaat. Via dit project geven we mensen met een extra zorgbehoefte een centrale plek in onze maatschappij.
Otwee
Otwee biedt dagondersteuning in de Antwerpse gevangenis voor geïnterneerden.