Over olo-rotonde vzw

Steun ons

Wens je een gift te doen aan OLO-Rotonde vzw? Super! We zien hier ontzettend blij mee. We willen de zorg voor onze cliënten blijven verbeteren en het is fijn dat je ons hierbij wil steunen.

hand met een hartje

Hoe kan ik een gift doen?

Je kan een gift doen via een overschrijving op het rekeningnummer BE67 2200 3200 54 87 (BIC: GEBABEBB - bank: BNP Paribas Fortis) op naam van OLO-Rotonde vzw met de vermelding gift.

Wist je dat je kan profiteren van een belangstingsvoordeel op giften?

Een gift vanaf 40 EUR op jaarbasis is tot 45% fiscaal aftrekbaar. Wat wil dit concreet zeggen? Stel dat je ons 100 EUR schenkt, dan kost dit je eigenlijk maar 55 EUR aangezien je 45 EUR voordeel zal krijgen op je belastingen.

Wat heb ik nodig om dit belastingsvoordeel te bekomen?

Je hebt hiervoor een fiscaal attest nodig. Dit attest kan je opvragen door een e-mail met je naam en adres te sturen naar info@olo-rotonde.be. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld  en wij delen deze nooit met derden.

Verhalen

Innovyn - Tour de France Challenge

INEOS organiseert al een aantal jaar op rij de INEOS Tour de Challenge.  De medewerkers van INEOS maken teams waarbij elk team, elke dag het aantal kilometers van de Tour de France etappe moet evenaren. De teams die slagen krijgen 1000 EUR die ze mogen schenken aan goed doel naar keuze.

Het team van Innovyn (onderdeel van INEOS) volbracht de challenge en koos onze organisatie als goed doel.

Bedankt medewerkers van Innovyn! We bewonderen jullie knappe prestatie!

Binnenkort volgt er een update waarin we laten zien hoe we onze clïenten blij maken met deze mooie gift.

Therapiepaard Mona

Onze zorgboederij Meander heeft een nieuw therapiepaard kunnen aankopen dankzij de gift van het theatergezelschap 'Nagels Met Koppen'. 

Nadat bezieler en acteur Danny Nagels in het voorjaar plots is overleden heeft  het theatergezelschap zijn activiteiten moeten stopzetten. De ouders van Danny hebben besloten om de resterende gelden van het gezelschap te schenken aan Meander.

Dankzij hen maakt Mona, een ontzettend lieve tinker van 8 jaar oud, deel uit van onze boerderij. Zij zal na haar training volledig worden ingezet voor therapie.