Opleiding theoretisch rijbewijs

Droom je ervan om met een auto, moto of bromfiets te rijden? Ben je 16 jaar of ouder? Heb je nood aan wat extra ondersteuning? Dan is deze opleiding helemaal iets voor jou! We begeleiden je van de start tot de finish.

spitsstrook.jpg

We geven individuele lessen theorie volgens jouw leertempo. We begeleiden je vanaf de eerste les theorie tot met het afleggen van je examen in een erkend centrum. Je krijgt een persoonlijke lesgever die je maximum 2uur per week helpt bij het verwerken van de leerstof 'theoretisch rijbewijs'.

Voor wie?

Voor iedereen die ouder is dan 16 jaar en graag een rijbewijs wil behalen. Heb je door omstandigheden het moeilijk om het 'gewone' aanbod te volgen? Dan ondersteunen we jou bij je leertraject.

Wat verwachten we van jou?

Om je veilig in het verkeer te kunnen bewegen, is het belangrijk dat je alle verkeersregels goed kent. We verwachten van jou optimale inzet, enthousiasme en motivatie. Daarom is het belangrijk dat je onderling gemaakte afspraken nakomt. Je verwittigt tijdig bij ziekte, verlof of andere omstandigheden.

Wanneer?

Data zijn af te spreken met je lesgever. De plaatsen zijn beperkt. Indien alles volzet is, kan je op de wachtlijst komen.

Locatie?

De lessen gaan door in Brasschaat of Stabroek.

Prijs?

Het lesboek wordt aangekocht door de begeleiding en kost 20 EUR.

Kosten:

Indien je beschikt over een Persoonsvolgend Budget (PVB) berekenen we de kostprijs op basis van de intensiviteit van de ondersteuning. Dit kan zowel in voucher, als in cashbudget. Als je rechtstreeks toegankelijke hulp krijgt (RTH) rekenen we zorgpunten (0,155 punten/begeleiding) aan. We rekenen geen persoonlijke bijdrage aan als je je verplaatst naar onze dienst. De prijzen en afspraken worden in een contract opgenomen.

Flyer

Klik hier om de flyer te downloaden.

flyer spitsstrook