Vrijwilligersorganisatie Vonak

Onze organisatie wordt ondersteund door enthousiaste vrijwilligers. Ze helpen ons bij het organiseren van activiteiten, bieden gezelschap, voorzien vervoer, begeleiden bij huiswerk en zo veel meer. Elke vrijwilliger maakt op zijn eigen manier, volgens zijn unieke talenten en interesses, een groot verschil voor onze cliënten. Voor onze organisatie zijn ze alvast goud waard en we kunnen niet meer zonder hen! Bovendien geven vrijwilligers aan dat ze veel voldoening halen uit hun vrijwilligerswerk. Je hebt fijne sociale contacten, je doet nieuwe ervaringen op en je betekent echt iets voor iemand anders. Een win-win situatie!

Heb je extra tijd en energie die je graag wil investeren in vrijwilligerswerk? Of ben je een organisatie die vrijwilligers zoekt? Dan ben je bij Vonak op de juiste plek!

Word vrijwilliger!

Vonak staat voor Vrijwilligers Organisatie Noord-Antwerpen en Kempen en is een erkende en autonome vrijwilligersorganisatie. Vonak ondersteunt individuele vrijwilligers, organisaties en lokale besturen in ‘vrijwilligen’. Iedereen heeft talent! Daarom biedt Vonak extra aandacht aan kwetsbare vrijwilligers.

Wil je graag meer info over onze werking?

Bezoek onze website

Tekening 'Meld jezelf nu aan als vrijwillger'