Ontmoet ons onthaalteam

Voor elke vraag een antwoord op maat

OLO-Rotonde vzw, dat is een organisatie met een hart voor cliënten én medewerkers. Met een verscheidenheid aan diensten en activiteiten streven we naar een optimale levenskwaliteit voor jong en oud. Samen creëren we een thuisgevoel. Je kan rekenen op een veilige en warme omgeving.

De medewerkers denken heel krachtgericht mee na en zetten de wensen van de cliënt en zijn netwerk centraal.

Ons onthaalteam bestaat uit een team van professionele collega's die je de weg wijzen binnen de organisatie, of daarbuiten. Ook wanneer onze hulp of ondersteuning niet onmiddellijk kan opstarten bekijken we samen met jou welke andere (tijdelijke) hulpverleningsmogelijkheden er zijn om de wachttijd te overbruggen. Heb je een vrijblijvende vraag betreffende de kostprijs, administratie of de wachttijden? We zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9u00 en 12u30 en van 13u00 tot 16u00. Aarzel niet om ons te contacteren!

Tijdens het gesprek werd ik goed aan het woord gelaten. Er werden heel wat vragen gesteld, waardoor heel wat dingen naar boven kwamen die ik anders zou vergeten te vermelden. Tijdens het gesprek werd er verschillende keren gevraagd of ik op- of aanmerkingen had.
Download hier onze flyer.
Hoe kunnen wij jou helpen?
Onthaalteam
De medewerker van het onthaalteam heeft me ondertussen al doorgestuurd naar andere ondersteuningsmogelijkheden, waar ik zelf geen weet van had. Ik voel me nu al geholpen, ondanks de lange wachttijd voor intensieve hulp op lange termijn.

 

Welzijnscampus Brasschaat

Het OLO-Rotonde onthaalteam is gevestigd in de Welzijnscampus Brasschaat. Hier werken we samen met andere diensten, overheen sectoren, om iedere persoon met een hulp- of dienstverleningsvraag mogelijke antwoorden aan te reiken.

De Welzijnscampus Brasschaat is iedere werkdag geopend van 9u-16u (op vrijdag van 9u-12u). 

Benieuwd welke diensten je nog kan vinden in de Welzijnscampus?

Kruispunt:

Het Kruispunt biedt eerste hulp bij psychische en sociale problemen. We luisteren naar jouw verhaal en vragen. We helpen je verder in één of meer gesprekken en verwijzen door indien nodig. We zijn er voor alle inwoners van 16 jaar of ouder uit de regio Brasschaat.  www.kruispunten.be 

1 Gezin 1 Plan:

1G1P zorgt voor een snel en flexibel aanbod dat wordt ingezet wanneer modules uit de rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp niet dadelijk beschikbaar zijn (denk aan contextbegeleiding, psychologische hulp, begeleiding door het CAW, pedagogische en/of mobiele begeleiding door een CKG, begeleiding door een VAPH-voorziening, …) en de jongere of het gezin niet kunnen wachten op hulp. Wanneer verschillende organisaties met dezelfde jongere of hetzelfde gezin werken maken zij één gezamenlijk plan samen met de jongere of het gezin. www.ééngezin-éénplan.be 

INZ vzw:

IN-Z is door de Vlaamse overheid erkend als onderneming in de lokale diensteneconomie (LDE), als sociale dienstenchequeonderneming en als dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille. 

Met 1300 medewerkers bieden zij een waaier aan diensten aan huis of in lokale projecten in de domeinen zorg, catering en onthaal.  De medewerkers die met hun zorgtalent deze diensten doen, hebben een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. De 70 begeleiders van IN-Z helpen hen bij hun werk en bij de combinatie met hun privésituatie. www.in-z.be