Opleiding Horeca

Hou je van koken of opdienen in een restaurant? Wil je graag les volgen in een echte koksschool? Dan is deze opleiding horeca iets voor jou! Tijdens deze beroepsgerichte opleiding lees je de basistechnieken van koken en bedienen onder begeleiding van een chef-kok en zorgbegeleiders.

Je leert voedsel versnijden, bereiden en dresseren, een tafel dekken en bedienen volgens de regels van de kunst. Op het einde van de opleiding ontvang je een getuigschrift.

Schermafbeelding 2023 04 11 152637 HORECA 2022 2023 2

Wanneer?

Je volgt les op maandag vanaf 2 oktober 2023 t.e.m. 22 maart 2024. De lessen lopen van 9u30 tot 16u.

Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakantie of op feestdagen.

Waar?

CVO - Vitant - Campus Piva

Desguinlei 244 - 2018 Antwerpen.

Vervoer is zelf te voorzien. PIVA is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parking aanwezig.

Prijs?

Voor de opleiding betaal je een vast bedrag van 460 EUR voor 22 lessen inclusief de 'ondersteuningskost & foodkost'. Per lesdag betaal je bijkomend de dagprijs RTH/PVB of eigen middelen volgens je VAPH-Punten. Hierbij komt nog het inschrijvingsgeld vanuit CVO Vitant Antwerpen, wat zonder attest "verminderd inschrijvingsgeld" 240 EUR bedraagt en met attest maximaal 48 EUR.

CVO Vitant zorgt voor aangepaste kledij (vest, schortje en petje).

Ik volg de opleiding horeca en bakkerij. Ik leer veel bij en leer ook nieuwe mensen kennen. In beide opleiding heb ik al vrienden gemaakt. De chef is heel lief en houdt heel veel rekening met ons.

Nafissa

Cursist