Gerealiseerde acties

Olo Rotonde Giften 2

Opstaphulp Wonen

Bedankt Oudervereniging Rotonde!

Dankzij hun steun kon er een extra opstaphulp worden aangekocht voor onze locaties Verblijf Sterrenhuis & De Vluchtheuvel.

Onze ergotherapeuten Isaline en Laura doen er alles aan om de zelfstandigheid van onze cliënten te verhogen. Een hulpmiddel dat hun aandacht heeft getrokken is de Opstaphulp.

Lees snel verder

Honden als methodiek

Een enorme dankjewel aan Ouderverenging Rotonde! Dankzij hun sponsoring kan het project 'honden als methodiek' worden opgestart.

Omgaan met dieren heeft vaak een positief effect op ons mentaal welzijn. Ze geven steun, motiveren, bevorderen communicatie en zetten ons letterlijk in beweging. Onze organisatie gelooft al langer in de kracht van dieren. Denk maar onze hippotherapie en onze zorgboederij Meander. Vanuit onze begeleiders kwam regelmatig ook de vraag of het mogelijk was om hun hond mee te nemen.

Lees snel verder

Therapiepaard Mona voor zorgboerderij Meander

Een grote dankjewel aan theatergezelschap 'Nagels Met Koppen'! Dankzij hun sponsoring kon er een nieuw therapiepaard aangekocht worden.

Nadat bezieler en acteur Danny Nagels plots overleed, moest het theatergezelschap zijn activiteiten noodgedwongen stopzetten. De ouders van Danny hebben besloten om de resterende gelden van het gezelschap te schenken aan onze zorgboerderij Meander.

Lees snel verder

Lenteconcert ten voordele van Meerminne

Een grote dankjewel aan Aentwerk vzw!

Vrijdag 12 mei 2023 vond het lenteconcert 'A night at the opera' plaats in de Singel. Dit concert werd georganiseerd door Aentwerk VZW.

Lees snel verder

Fietsen voor leefgroep Klinker

Bedankt DP World om tien kinderen héél gelukkig te maken! 

De papa van opvoedster Margo zorgde voor een ruime gift vanuit zijn bedrijf DP World. Daarmee kon onze leefgroep klinker 3 enkele extra fietsen en zelfs een go-cart aankopen.

Lees snel verder

Ineos Tour de challenge

Bedankt Ineos voor de mooie gift! 

INEOS organiseert al een aantal jaar op rij de INEOS Tour de Challenge.  De medewerkers van INEOS maken teams waarbij elk team, elke dag het aantal kilometers van de Tour de France etappe moet evenaren.

Lees snel verder

Therapeutische poezen

Bedankt Oudervereniging Rotonde!

Dankzij hun steun konden er therapeutische poezen worden aangekocht voor onze locaties Verblijf Sterrenhuis & De Vluchtheuvel.

Therapeutische poezen reageren op beweging, aaien en knuffelen, maar ze doen veel meer dan dat alleen.

Lees snel verder